Siirry suoraan sisältöön

Riippuvuuksien hoito

Riippuvuuksien hoitaminen tapahtuu luottamuksellisesti

Miten päästä eroon riippuvuudesta, on kysymys, jonka moni esittää itselleen ja meille. Se on prosessi, jonka läpikäymistä ei voi kiirehtiä. Tarjoamme tukea ja työkaluja avuksesi, mutta suurimman työn teet sinä itse. Kuljemme kuitenkin rinnallasi joka askeleella valmiina tukemaan sekä auttamaan tarvittaessa.

Riippuvuuksien hoitaminen tapahtuu esimerkiksi käyttäen kognitiivista terapiaa. Peliriippuvuuden kanssa sen on todettu toimivan todella hyvin. Tavoitteena on riippuvaisen itsehallinnan parantuminen sekä uudenlaisten ratkaisutaitojen löytyminen ongelmiin. Nämä keinot ovat tehokkaita myös muiden riippuvuuksien kanssa. Joissain tapauksissa myös lääkkeellinen hoito voi olla tarpeen, mutta aina etusijalla ovat psyykkiset hoitomuodot.

Meillä löytyy kaksi toimipistettä, joista löytyvät riippuvuuksiin erikoistuneiden terapeuttiemme vastaanotot. Nämä ovat Pyynikinrinne ja Ratina, joihin on myös helppo saapua kuten muihinkin toimipisteisiimme.

Nainen selaa kännykkää terapiassa

Varaa aika konsultaatioon

Riippuvuuksien hoito on prosessi, joka kannattaa käydä läpi

Hoitokeinomme kattavat vähintään yleisimmät riippuvuudet ja olemme valmistautuneet hoitamaan myös niitä harvinaisempiakin. Sinun ei tarvitse hävetä ottaessasi yhteyttä ja pyytäessäsi apua meiltä. Kohtelemme jokaista asiakkaitamme kunnioituksella ja kohtaamme sinut aina ihmisenä. Tavoitteenamme on auttaa sinua voimaan paremmin ja olemme ylpeitä sinusta, kun uskallat ottaa sen ensi askeleen kohti parempaa tulevaisuutta. Vaatii rohkeutta myöntää, etteivät asiat ole aivan kuten niiden pitäisi olla. Ota yhteyttä, et ole yksin ongelmasi kanssa!

Terapeutti kuuntelee iäkkäämpää asiakasta  * Emme jaa tietojasi.

  Ensimmäinen tapaaminen jopa 48 tunnin kuluessa

  Kun on otettu se ensi askel kohti parempaa, koemme tärkeänä, että pääset mahdollisimman nopeasti kertomaan tilanteesi ammattilaiselle ja saat heti apua. Paraneminen ei etene sillä, että odotat viikkoja kotona vaan prosessin alkuun saaminen pian on äärimmäisen tärkeää. Olemme varautuneet siis nopeaan toimintaan, jotta riippuvuus saataisiin kuriin pian.

  Nainen ja mies pitävät toisiaan kädestä

  Henkilökuntamme haluaa auttaa täydestä sydämestään

  Yrityksemme on ollut toiminnassa jo yli kymmenen vuotta ja olemme vakiinnuttaneet asemamme psykiatripalveluiden tarjoajana. Meiltä tulet aina saamaan ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua, turvallisesti.

  Pidämme sitä äärimmäisen tärkeänä, että koet olosi kanssamme turvalliseksi ja kykenet avautumaan luottavaisin mielin. Tämä on tärkeä asia hoitosuhteessa.

  Meillä on useita työntekijöitä ja jokainen hiestä on ehdottomasti ammattilaisia alallaan. He ovat erikoistuneet erilaisiin hoitomuotoihin ja ovat niin kokeneempia konkareita kuin uudempiakin tulokkaita alalla. Pidämme kaikkia yhdenvertaisina kokemukseen tai sukupuoleenkaan katsomatta. Terapeuttiemme joukosta löytyy naisia ja miehiä, joiden avulla pääset purkamaan ongelmiasi.

  Riippuvuuksien hoitaminen on yksi ala, johon meillä löytyy erityisosaamista. Se ei ole läpihuutojuttu vaan suhtaudumme siihen sen vaatimalla vakavuudella.

  Masentunut mies terapiassa
  Terapeutti kuuntelee potilastaan
  Mies soittaa apua kriisin jälkeen

  Asiakkaiden palautteet

  Riippuvuuden synty ja siitä paraneminen

  Olin pitkään salaillut peliriippuvuuttani, mutta viimein väsyin siihen ja myönsin itselleni tarvitsevani apua. Otin yhteyttä ja sain ajan seuraavalle päivälle. Nyt en ole pelannut kuukauteen ja matka jatkuu eteenpäin terapeuttini kanssa.
  Anssi
  Peliriippuvuus
  Puolisollani on ongelma alkoholin kanssa ja kun hän haki apua ongelmaansa, koin että minäkin haluaisin puhua jonkun kanssa. Minut otettiin vastaan ystävällisesti ja olen saanut purkaa mieltäni tarvittaessa. Olen myös saanut vinkkejä, kuinka tukea puolisoani.
  Mikko
  Riippuvuus perheessä
  Olen riippuvainen ruoasta, eli kärsin syömishäiriöstä. Klinikalla sain apua ja pääsin myös ravitsemusterapiaan muiden keinojen lisäksi. Hiljalleen tunnen, kuinka asiat loksahtavat paikalleen ja elämä näyttää paljon valoisammalta kuin ennen. Uskon, että tulevaisuuteni on hyvä, kun saan tällaista apua.
  Milla
  Syömishäiriö

  Riippuvuuksien hoitaminen luottamuksella ja turvallisesti

  Hyvin koulutetut ammattilaiset apunasi

  Yksityinen psykiatri Tampere kannustaa henkilökuntaansa oppimaan uutta. Meiltä löytyy terapeutteja, jotka ovat myös Euroopan mittapuulla todellisia ammattihenkilöitä. Kouluttaudumme siis ulkomaita myöten voidaksemme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

  Saamme paljon positiivista palautetta palveluistamme, henkilökunnastamme sekä toimitiloistamme. Otamme vastaan myös kehitysehdotuksia, joita pohdimme yhteisesti henkilökuntamme kesken. Älä siis arkaile kertoa, jos sinulla on ajatus, kuinka vielä voisimme parantaa palveluitamme.

  Niin riippuvuuksien hoito kuin muutkin mielenterveydelliset ongelmat voit tuoda meille. Olemme saaneet Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka kertoo yhteistyön kanssamme olevan taloudellisestikin vakaalla pohjalla ja että olemme luotettava toimija terveydenhuollon alalla. Myös henkilökuntamme henkilökohtaiset sertifikaatit kertovat omaa kieltään. Jos siis ongelmat eivät ratkea omin voimin ja olo on hankala, ota rohkeasti yhteyttä.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen