Huoneentaulu

Huoneentaulu tarjoaa monipuoliset psykiatripalvelut

Huoneentaulu tarjoaa monipuoliset psykiatripalvelut

Kattavat terapiapalvelut kuuluvat valikoimaamme. Olemme erikoistuneet riippuvuuksien hoitoon, mutta meillä onnistuvat useat muutkin terapian muodot sinun tarpeesi mukaan. Pyrimme tuottamaan yksilöllistä ja ihmisläheistä palvelua, matalalla kynnyksellä. Meille ovat kaikki tervetulleita, jotka kokevat tarvitsevansa apua mieltään painavissa asioissa.

Myös hypnoterapia onnistuu meillä ja se tekeekin meistä yhden Tampereen monipuolisimmista terapiapalveluiden tarjoajista. Meillä Huoneentaululla panostamme niin asiakkaiden kuin työntekijöidemmekin hyvinvointiin. Sitoudumme hoitosuhteeseen kanssasi niin pitkäksi aikaa kuin se on tarpeen. Tarvitset kriisitukea, apua masennuksen kanssa tai vaikka tukea riippuvuuden kanssa kamppailussa, olemme oikea paikka. Henkilökuntamme on rautainen ammattilaisten joukko, joka on koulutettu asianmukaisesti ja he auttavat lempeällä, mutta napakalla otteella.

Varaa aika

Kuvaile ongelmaasi muutamin sanoin ja jätä yhteydenottopyyntö

Kysy lisää

Voit kysyä meiltä palveluistamme tai hinnoistamme. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian, pääosin 48 tunnin kuluessa. Kysely ei sido sinua vielä mihinkään.

Ammattimainen henkilökuntamme on tukenasi hädän hetkellä

Ammattitaitoinen henkilökuntamme

Ammattimainen henkilökuntamme on tukenasi hädän hetkellä

Psykoterapia on yksi tarjoamistamme hoitomuodoista. Se on tehokas ja sopii lähestulkoon kaikille asiakkaillemme. Meillä terapiapalvelut suorittaa ehdottoman ammattimainen ja hyvän koulutuksen saanut henkilökunta. Terapeuttimme ovat lempeitä ja ystävällisiä sekä ymmärtäväisiä. He sitoutuvat työhönsä ja tekevät sitä sydämellään aidosti haluten auttaa sinua ongelmiesi kanssa. Henkilökuntamme kouluttautuminen ei lopu siihen, kun he valmistuvat opiskeluistaan. Tarjoamme heille mahdollisuuksia oppia lisää ja saada näin lisää työkaluja käyttöönsä, joilla auttaa sinua etenemään. Jos tilanteesi on akuutti, ovat he valmiita joustamaan tarvittaessa ja ottamaan sinut vastaan myös nopeammallakin aikataululla. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy eri vaihtoehdoista.

Pyydä tarjous

Haluatko hoitaa mieltäsi ennalta?

Niin traumaterapia kuin muutkin mielenterveydelliset ongelmat ovat tärkeitä käsitellä ja purkaa. Me uskomme myös, että mieltä voi vahvistaa jo ennalta. Terapiasta ei ole kenellekään harmia ja kannustammekin käymään puhumassa omista asioista jo hyvissä ajoin, jotta niistä pienistä puroista ei kertyisi suuria jokia ajan kanssa. Voit itse määritellä asiat, joista haluat puhua ja joita ehkä haluat työstää. Haluamme painottaa, että terapian ei tarvitse olla vasta se viimeinen apukeino, jota kokeilla, miksei se voisi olla jo ensimmäisten joukossa?

Huoneentaulu tukee ja auttaa

Ammattilaistemme saavuttamia sertifikaatteja

Huoneentaulu tukee ja auttaa

Varaa aika psykiatrilta