Masennuksen hoito

Masennuksen hoitaminen vaatii sitkeyttä

Masennuksen hoitaminen vaatii sitkeyttä

Meiltä löytyy useita eri tekniikoita, miten eroon masennuksesta voi päästä. Omahoitoakin voi harjoittaa ja joskus se auttaa, mutta tehokkaammin se tapahtuu ammattilaisen avulla. Omia tunteita ei aina voi itsekään hallita ja voi olla hankalaa päätellä mistä masennus johtuu ja kuinka siitä selviytyä.

Masennuksen hoitaminen ei ole yksiselitteinen asia ja perinteinen ota itseäsi niskasta kiinni -neuvo, ei ole meidän tyylimme hoitaa asiaa. Masennus ei myöskään ole koskaan sairastuneen vika, se on sairaus siinä missä muutkin. Siitä on aina mahdollista myös parantua, vaikka olo saattaisikin toisinaan tuntua toivottomalle.

Pyynikinrinne ja Kalevanharju ovat paikat, joista löytyvät toimipisteemme. Saapuminen on tehty helpoksi eikä parkkimaksuistakaan tarvitse huolehtia, olemme huolehtineet ne jo puolestasi.

Pyydä tarjous

Masennuksen hoito ei onnistu kiirehtimällä

Varaa aika konsultaatioon

Vaikea masennus on todella hankala selvittää yksin ja onkin erittäin suositeltavaa hakea apua. Se on tehty helpoksi, täytä vain lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Masennuksen kanssa aika ei välttämättä riitä parantamaan ja hoitoon kannattaa hakeutua, kun vähänkin tuntuu, että pystyy. Me ymmärrämme, ettei se ole helppoa ja arvostamme asiakastamme, kun hän pystyy ottamaan sen askeleen. Avun tarpeen myöntäminen on voimavara, ei heikkoutta.

Ensimmäinen tapaaminen nopealla aikataululla

Ensimmäinen tapaaminen nopealla aikataululla

Kun otat meihin yhteyttä, me emme hidastele. Tarjoamme sinulle tapaamista jopa jo 48 tunnin sisään tai nopeamminkin, jos tilanne sitä vaatii. Ensimmäinen askel on yleensä se vaikein ja haluamme tehdä sen ottamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Tapaaminen voidaan sopia myös etätapaamiseksi, mikäli se sopii sinulle paremmin.

Kysy hintaa

Haluamme auttaa sinua voimaan paremmin

Miksi olemme saavuttaneet niin hyvän maineen psykiatripalveluita tarjoavien klinikoiden parissa, johtuu siitä, että olemme aidosti kiinnostuneita. Emme tee työtämme vain rahan vuoksi.

Palkatessamme uusia jäseniä henkilökuntaamme, pidämme tärkeänä sitä, että he ovat empaattisia ja ihmisläheisiä, sydämellään töitä tekeviä ammattilaisia. Pyrimme luomaan asiakkaalle turvallisen ja luotettavan ilmapiirin.

Meiltä löytyy osaamista useisiin eri ongelmiin ja jatkuva koulutuksen ylläpito takaa sen, että uusin tieto ja tekniikat ovat hallussamme. Ja näin ollen myös asiakkaamme käytössä. Saat hoitoa, joka on viimeisen päälle hiottu hyväksi. Jokaisen hoito kuitenkin toteutetaan yksilöllisesti omien tarpeidesi mukaisesti.

Masennuksen hoitaminen on tärkeää hoitaa oikein, ilman kiirettä. Etenemme sinun tahtiisi emmekä pakota sinua meidän tahtiimme.

Masennus kokemuksia voi lukea vertaistukena

Asiakkaiden palautteet

Sairastuin masennukseen eroni jälkeen ja kuvittelin elämäni olevan enää vain harmaata. Löysin vahingossa tämän paikan ja hetken mielijohteesta otin yhteyttä. Elämäni paras mielijohde! Parannuin masennuksesta täysin ja sain työkaluja, jotta se ei enää palaisi takaisin.

Annika
Masennus

Jouduin kierteeseen, jossa tein vain töitä enkä juurikaan enää edes nukkunut. Työ vei voiton kaikesta ja oli tärkeämpää kuin mikään muu. Lopulta uuvuin täysin ja minun oli pakko hakea apua löytääkseni tasapainon. Nykyään minulla on tasaisesti työtä ja lepoa.

Marko
Työuupumus

Vaikea masennus

Olin pitkään todella huonossa kunnossa ja kun lopulta en päässyt enää sängystä ylös, ottivat vanhempani yhteyttä klinikalle. Sovimme terapeutin kanssa etätapaamisen, joka varmasti pelasti elämäni. Tuosta tapaamisesta alkoi ylämäki, joka jatkuu edelleen.

Riikka
Vaikea masennus
Masennuksen hoitaminen tapahtuu käyttäen malttia

Rautaiset ammattilaiset apunasi

Masennuksen hoitaminen tapahtuu käyttäen malttia

Yksityinen psykiatri Tampere varmistaa, että henkilökunnallamme on hallussaan ne kyvyt, joilla uskomme potilaidemme voivan parantua. Terapeutti antaa työkalut, joilla potilas voi hoitaa itseään.

Hän toimii tukena ja kuuntelijana sekä antaa uusia näkökulmia ja ehdotuksia. Näitä kykyjä he ovat opiskelleet aina ulkomaita myöten saavuttaen kunnioitettavan määrän sertifikaatteja todisteeksi osaamisestaan.

Asiakastiedon myöntämä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo, että myös masennuksen hoito on meillä huippuluokkaa, ja että olemme luotettava toimija terveydenhuollon alalla. Emme suotta saa paljon positiivista palautetta, olemme tehneet työtä sen eteen ja olemme ylpeitä saavutuksistamme. Niin omistamme, kuin asiakkaidemmekin. Ole siis sinäkin rohkea, ota ensimmäinen askel kohti parempaa ja ota meihin yhteyttä.