Kriisituki

Kriisiapu auttaa jatkamaan eteenpäin

Kriisiapu auttaa jatkamaan eteenpäin

Kun kohtaat elämässä kriisin tai ehkä joudut vakavaan tilanteeseen, joka jää elämään mieleen, on kriisiapu Tampere hyvä paikka aloittaa paraneminen. Tätä ei kannata väheksyä ja voit hyvin olla yhteydessä, vaikka tapahtuma olisi kohdannut läheistäsi eikä sinua itseäsi.

Kriisiapu tarkoittaa ennen kaikkea myötätuntoista läsnäoloa heti traumaattisen tapahtuman, kuten läheisen kuoleman jälkeen. Jonkun tulee huolehtia surevan perustarpeista ja turvallisuudesta, jotta hän voi keskittyä yksinomaan suremiseen. Meihin voit ottaa yhteyttä tällaisen tilanteen kohdatessa ja tarjoamme tukemme ja olkapäämme käyttöösi. Aina ei tarvita näin traumaattista tapausta, että kriisiapua voidaan joutua hyödyntämään.

Kriisiapuun erikoistuneet terapeuttimme löytyvät kahdesta toimipisteestä, joiden sijainnit ovat Ratina ja Kalevanharju. He kuitenkin tulevat myös luoksesi, jos tilanne sitä vaatii. Kriisiavun kohtaamiset eivät ole myöskään sidottuja virka-aikoihin.

Kysy hintaa

Ajoissa annettu kriisituki on mielestämme kultaakin kalliimpaa

Ota yhteyttä ja kysy lisää, vastaamme nopeasti

TKriisipuhelin on yksi palveluistamme, jota ylläpidämme. Apuamme voit siis saada hyvin kattavasti kaikkina vuorokauden aikoina, koska kriisi ei kysy aikaa eikä paikkaa, milloin on hyvä hetki osua kohdalle. Voit ottaa yhteyttä täyttämällä lomakkeen ja kysyä samalla lisää niin kriisi- kuin muistakin tarjoamistamme palveluista. Olemme läsnä, kun meitä tarvitaan ja autamme sinua varmoin ja lempein ottein. Haluamme, ettet joudu käymään yksin läpi ehkä elämäsi huonointa aikaa.

Kriisiapua saatavilla aina, kun sitä tarvitaan

Kriisiapua saatavilla aina, kun sitä tarvitaan

Koskaan ei voi ennustaa, milloin jotain traagista tapahtuu ihmisen elämässä. Tästä syystä me haluamme olla saatavilla aina, jotta voimme auttaa, kun sitä eniten tarvitaan. Luonnollisesti kriisiapua tarvitaan myös tapahtuneen jälkeenkin emmekä hylkää sinua ensimmäisen tapaamisen jälkeen omillesi. Tuemme sinua tarpeellisen ajan verran, kunnes sinusta tuntuu, että pärjäät.

Pyydä tarjous

Laadukasta keskusteluapua ilman lähetettä

Yli kymmenen vuoden kokemuksella sekä lukuisilla vapaaehtoisilla lisäkoulutuksilla varustautunut henkilökuntamme on aina valmiina rientämään avuksesi. Olemme vakiinnuttaneet asemamme ja näyttäneet mihin pystymme monissa tilanteissa.

Toimimme asiakaslähtöisesti eli sinä saat asettaa tahdin. Voimme tarvittaessa toimia myös etänä, jos se tuntuu sinusta paremmalle vaihtoehdolle.

Toimimme erittäin joustavasti ja aina asiakkaan toiveita sekä tarpeita kuunnellen. Voimme tehdä yhdessä sinua miellyttävän hoitosuunnitelman, jossa yhdistellään esimerkiksi etätapaamisia sekä fyysisiä terapiaistuntoja. Kuuntelemme aina, mitä sinulla on sanottavana ja esitämme ehdotuksia sekä tarjoamme avuksi työkaluja, joilla edistät paranemisprosessiasi. Asiakas on aina meille tärkein.

Kriisiapu on asia, johon panostamme täysillä. Sitä on oltava saatavilla mahdollisimman pian ja helposti. Tähän tarpeeseen pyrimme vastaamaan.

Kriisityö on tehtävä sydämellä

Asiakkaiden palautteet

Jouduin pahaan onnettomuuteen, jossa ystäväni loukkaantui vakavasti. Sain pian rinnalleni terapeutin, joka auttoi minut pahimman ajan yli. Onneksi ystäväni selvisi myös ja toipuu ennalleen ajan kanssa. En tiedä, kuinka olisin selvinnyt ilman apua.

Janne
Kriisiapu

Menetin läheiseni aiemmin tänä vuonna ja päätin vain selviytyä siitä yksin. Aikani yritettyäni huomasin, että oloni paheni koko ajan ja olinkin jo sairastunut myös masennukseen. Otin yhteyttä ja pääsin pian vastaanotolle saamaan apua, joka alkoikin auttaa melko pian. Nyt tunnen, että elämä alkaa kirkastua jälleen.

Kirsi
Masennuksen hoito

Olin pitkään paininut lapsuuteni traumojen kanssa, kunnes kyllästyin voimaan huonosti niiden takia. Lähdin kokeilemaan hypnoterapiaa, jossa saatiinkin avattua useita solmuja ja asiat alkoivat selkiytyä. Voin suositella kyllä kokeilemaan tätä hoitomuotoa.

Jani
Hypnoterapia
Kriisiapu saatavilla nopeasti ja tehokkaasti

Koulutetut ammattilaiset apunasi

Kriisiapu saatavilla nopeasti ja tehokkaasti

Yksityinen psykiatri Tampere loistaa siinä, että kaikki palvelumme ovat ihmisläheisiä ja erityisen luotettavasti järjestettyjä. Henkilökuntamme omaa hyvän ammattitaidon, jota ylläpidetään jatkuvasti osallistumalla uusiin koulutuksiin.

Palvelumme ovat saavuttaneet paljon positiivista huomiota ja yhä enenevissä määrin asiakkaamme saavat enemmän hymyä huulilleen ja elämäänsä raiteilleen. Toimitilamme ovat asia, jota arvostetaan paljon.

Kun kriisituki on tarpeen, ei sitä halua ehkä jakaa satunnaisten vieraiden ihmisten kanssa. Tästä syystä olemmekin järjestäneet kulun ja poistumisen niin, ettei ketään tarvitse kohdata. Tämä on yksi syy, miksi meille on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Myös henkilökuntamme on saavuttanut omia sertifikaattejaan, jotka kertovat omaa kieltään heidän kyvyistään paneutua asiakkaan ongelmiin.