Siirry suoraan sisältöön

Psykiatripalvelut

Tarjoamme laadukkaita psykiatrin palveluja eri elämäntilanteisiin

Terapeutti kuuntelee sohvalla makaavaa asiakasta

Riippuvuuksien hoito

Riippuvuuksien hoito on yleisimpiä syitä hakea apua psykiatrilta, ja me tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivaa, matalan kynnyksen ammattiapua erilaisten riippuvuuksien hoitoon elämäntilanteestasi riippumatta. Meiltä löydät riippuvuuksiin perehtyneet ammattilaiset, joiden laaja-alainen osaaminen auttaa sinua pääsemään irti riippuvuudestasi.

Nuori mies puhumassa ongelmistaan

Kriisituki

Tukea elämän kriiseihin

Kuka tahansa voi kokea elämässään kriisin, ja tärkein osa kriisistä toipumisessa on oikeanlainen ja tarpeisiisi sopiva kriisituki. Psykiatrimme auttavat sinut elämäsi kriisitilanteiden läpi.

Masentunut mies terapiassa

Masennuksen hoito

Masennus on Suomessa yleisimpiä mielenterveyden häiriöitä, joka koskettaa useita ihmisiä elämänsä aikana. Masennuksen hoito on pitkä prosessi, mutta toipuminen on mahdollista osaavan ammattilaisen avustuksella. Tarjoamme sinulle apua masennuksen hoitoon ammattitaidolla ja sinun tarpeitasi kuunnellen, oli elämäntilanteesi mikä tahansa.

Ota rohkeasti yhteyttä

Täytä lomake jo tänään ja löydä sinun tarpeisiisi sopiva klinikka

Hymyilevä mies keskustelee terapeutille  * Emme jaa tietojasi.

  Kokemuksia asiakkailtamme

  Asiakkaidemme lähettämät palautteet sekä arvostelut palveluistamme

  Sain helposti ammattiapua vaikeaan kriisiin elämässäni, jossa pääsin pian purkamaan ja käymään läpi kriisin mukana tulleita tunteita. Apua oli saatavilla nopeasti. Ammattilainen auttoi minut kriisin läpi niin, ettei elämänlaatuni heikentynyt.
  Jenna
  Kriisiapu
  Psykiatri osasi kohdata riippuvuuteni hyvin sekä auttoi etsimään ja korjaamaan sen taustalla olevat ongelmat. Pystyimme laatimaan helposti minulle sopivan hoitomenetelmän jotta toipumiseni sujuisi mahdollisimman hyvin. Aikoja saa nopeasti ja helposti milloin tahansa.
  Tommi
  Riippuvuuden hoito
  Kävin pidempiaikaisen terapiajakson psykiatrin kanssa. Löysimme hyvin yhteisen sävelen joten myös pidempiaikaisten ongelmieni käsittely ja ratkominen oli helppoa. Hoito auttoi minua toipumaan elämäni vaikeimmasta vaiheesta. Hoitoon pääsy oli nopeaa ja vaivatonta.
  Nelli
  Masennuksesta toipuminen
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen