Psykiatri hinta

Psykiatripalveluiden hinnat vaihtelevat sen mukaan, millainen tarve sinulla on. Myös luonnollisesti käyntien määrä vaikuttaa lopulliseen hintaan. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää hinnoittelustamme.

Terapian hinta muodostuu käytännön toimien perusteella. Kerromme tuntihintamme eri palveluille ja käyntien määrän mukaan muodostuu lopullinen hinta. Yksityinen psykiatri Tampere on kilpailukykyinen hinnoiltaan ja ne kestävät lähempääkin tarkastelua. Myös joustava maksujärjestelymme antaa mahdollisuuden kaikille päästä hyvän hoidon piiriin.

Halpa terapia ei välttämättä aina ole se paras, mutta tässä tapauksessa uskallamme luvata olevamme. Edullinen terapia voi olla myös laadukasta. Haluamme antaa monille erilaisille ihmisille tuloluokkaan katsomatta mahdollisuuden parantua mielenterveysongelmistaan. Emme halua hinnoitella itseämme ja nostaa rimaa liian korkealle. Teemme työtä sydämellämme ja aidosta halusta auttaa. Vastauksiammekaan ei tarvitse odotella, vastaamme viimeistään 48 tunnin kuluessa yhteydenotostasi.

Lomakkeen täyttäminen on helppo tapa olla meihin yhteydessä. Se ei vie montaakaan hetkeä eikä sido sinua mihinkään. Emme myöskään vaivaa sinua jälkeenpäin ikävällä mainospostilla. Voit siis huoletta jättää yhteydenottopyyntösi ja jäädä hetkeksi odottamaan kunnes olemme yhteydessä ja vastaamme kysymyksiisi. Tämä on riskitön tapa päästä nopeasti etenemään ongelmasi hoitamisen parissa.

Varaa aika
+
=
Psykiatri hinnat

Asiakkaiden kokemuksia

Olin pitkään kärsinyt paniikkihäiriöstä enkä kokenut saavani kunnollista apua terveyskeskuksen kautta. Rahatilanteeni oli kuitenkin huono ja kuvittelin etten sen vuoksi voisi koskaan tavoitella parempaa tapaa hoitaa itseäni. Onneksi olin väärässä ja klinikka tarjosi mahdollisuuden.

Minna
Paniikkihäiriön hoitaminen

Koin lapsuudessani traumoja, joiden seurauksia kannan henkisesti edelleen. Aloitin klinikalla terapian ja pitkästä aikaa jaksoin aidosti hymyillä ja tunsin toivoa. Uskon, että kun jatkan käyntejäni, tilanteeni helpottaa.

Johanna
Kognitiivinen psykoterapia

Alkoholi muodostui minulle ongelmaksi ja puolisoni kehotti minua hakeutumaan hoitoon ennen kuin tilanne pääsisi pahaksi. Otin vihjeestä vaarin ja varasin ajan heti. Nyt olen ollut useita kuukausia juomatta.

Antero
Riippuvuuden hoito
Aina edullinen hintataso

Tarjoamme erittäin kohtuulliset hinnat

Aina edullinen hintataso

Meillä psykiatri hinnat pysyvät aina kohtuullisina ja ovat saavutettavissa. Haluamme, että kuka tahansa voi hakeutua hoitoon eikä hänen tarvitse murehtia rahasta vielä lisää. Toimimme joustavasti ja reilusti. Tarjoamme myös kilpailukykyistä ja joustavaa maksusuunnitelmaa, joka auttaa suorittamaan maksut kuten sinulle sopii. Mielenterveys on tärkeä asia, eikä se saisi olla rahasta kiinni kuka saa hoitoa ja kuka ei.